3 Lekkere combinaties met gepocheerde eieren

Gepocheerde eieren zijn een goede toevoeging aan verschillende gerechten. Alleen komen ze nog lang niet altijd voor. Niet iedereen weet namelijk wat de lekkerste combinaties zijn om deze eieren mee te maken. Terwijl er toch een tal van mogelijkheden zijn. In dit artikel worden drie heerlijke combinaties met deze eieren uitgelegd.

Gepocheerde eieren met asperges

Een van de combinaties met gepocheerde eieren die je een keer geprobeerd moet hebben, is een gerecht met asperges. Je kunt asperges eigenlijk niet zonder eieren voorstellen, maar je maakt het gerecht dus nog lekkerder als je de eieren gepocheerd serveert. Jouw winterse gerecht wordt hierdoor nog specialer en je kunt er daarna vrijwel alles bij doen waar je nog zin in hebt. Tijdens het aspergeseizoen heb jij iets nieuws op tafel staan.

Ga voor vegetarisch met avocado

Je kunt de gepocheerde eieren ook heel eenvoudig met avocado en zoete aardappel maken. Al deze ingrediënten worden steeds populairder. Avocado heeft een flinke opmars gemaakt en door dit recept te maken, kun je zelfs voor de vegetariërs een complete maaltijd op tafel zetten. Het is daarnaast een eenvoudig recept, waardoor je het ook gewoon na een lange werkdag nog klaar kunt maken. Je hoeft namelijk helemaal niet veel tijd kwijt te zijn voor een goed gebalanceerd gerecht.

Ga voor zalm

Een andere lekkere combinatie voor gepocheerde eieren is door deze te combineren met zalm. Zalm is altijd wel een goed ingrediënt om te combineren met ei, maar veel mensen denken eigenlijk niet aan de gepocheerde variant. Maar waarom eigenlijk niet? Pak er eventueel een toastje bij en je hebt een gerecht op tafel staan dat zo bij een restaurant geserveerd zou kunnen worden. En jij geniet iedere dag weer van iets nieuws. Dit recept en veel andere varianten kun je namelijk altijd opdienen aan jouw gasten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*